Gårdsbutiken

Vår butik är uppdelad i två olika segment, Gårdsbutik med egna produkter från vår gård och med när- och lokalproducerat mathantverk.
Vi är också återförsäljare för Djur & Natur och har ett välsorterat sortiment av djurfoder från Svenska Foder. I vårt sortiment finns även hästfodret ST Hippolyt. 

I matdelen hittar du gräsbetat nötkött från vår gård samt rapsolja och senap, under sommarsäsongen finns även Märtas honung från gårdens bikupor.
Vi är också återförsäljare av noga utvalda matvaror och i hyllorna hittar du sylt, marmelad, saft, tomatsås, kola, chips, kryddor och mycket annat. Vi söker ständigt efter nya lokala mathantverk och uppdaterar vårt sortiment efter säsong. 


FRÅN FRÖ TILL OLJA & SENAP..

"Kastebergs guld" - vår gyllene rapsolja. 
Rapsen odlas på de bördiga fälten kring gården och pressas sedan långsamt för att bevara rapsens finaste aromer och smaker. Den är fulladdad med fleromättade fettsyror och vitaminer, har en tilltalande bouquet med nötiga inslag. Underbar till alla slags matlagning, bakning och utgör en perfekt bas till sallader.

Kastebergs Sötstarka senap
Senapsfröna odlas på en jordmån av lera och sandfylld mylla som ger den specifik karaktär åt vår grovkorniga senap. Smaken är söt och stark, typisk svensk med en mörkt brungul nyans. Den är ypperlig till korv, har en given plats på julbordet eller varför inte prova den till dina egna kulinariska specialiteter

Är du intresserad av att bli återförsäljare? Kontakta oss 

Öppettider i butiken

Måndag - fredag 09.00 - 17.30
Lördag 10.00 - 13.00