Hippofamiljen

Hippo är ett svenskt hästfoder som har funnits på den svenska marknaden sedan 1999. Hippo ägs och produceras av Svenska Foder AB som är en av Sveriges största fodertillverkare. De har full kontroll över sina foderprodukter, från inköp av råvara och genom hela tillverkningsprocessen, vilket bland annat självklart innebär att samtliga Hippoprodukter liksom övriga foderprodukter endast använder GMO-fria råvaror. SvF har även ett nära samarbete med flera av landets bästa uppfödare, tränare, ryttare (Malin Bayard-Johnson) och kuskar (Ulf Stenströmer). Det ger dem den kontakt med verkligheten som behövs för att kunna erbjuda dig och din häst rätt produkter.

Med ett färdigfoder som Hippo i foderstaten ges hästen en säker, komplett foderstat, och du slipper merarbetet med flera fodermedel. Du kan också vara säker på att varje tugga innehåller samma mängd av fett, protein, vitaminer och mineraler. I Hipposortimentet hittar du foder och tillskott för hästar i alla åldrar och livssituationer.

Hippo är indelat i familjer för att du enkelt ska hitta den produkt som passar i just din hästs foderstat. Fodren finns i både pellets- och müsliform. Pelletsen är små, vilket gör att Hippo även kan utfodras till hästar i tidig ålder.

Handla HIPPO

Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar eller besök oss i butiken för att handla Hippo!