St Hippolyt har som filosofi är att fodra som naturen själv. Det vill säga att utveckla, utforska och hela tiden anpassa fodringskonceptet till hästens olika livssituationer, tillsammans med de senaste vetenskapliga rönen. St Hippolyt har ett tätt team bestående av veterinärer, agronomer, biologer, nutrionister samt tränare som dagligen för en dialog med hästägare, uppfödare, ryttare, kuskar, veterinärer, forskare och andra experter från ridsporten för att vår partner, hästen, ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.

Allt hästfoder är ekologiskt och lokalt odlat kring foderfabriken i Dielheim - södra Tyskland. Innehållet i fodret har en bred sammansättning av naturliga råvaror och örter, detta för att på ett naturligt sätt täcka hästens hela näringsbehov. Alla ingredienser har ett syfte, inget är tillsatta som utfyllnad. Fodret innehåller inga kemiska tillsatser eller konserveringsmedel och är GMO-fria.

Genom skonsamma förädlingsprocesser och kallpressning av oljor och pellets bevaras känsliga vitaminer, enzymer, fettsyror  och naturliga näringsämnen. Detta ger ett väl sammansatt foder som täcker in hästens närings- och vitaminbehov och främjar hästens välbefinnande.

"Fodra som Naturen själv"

St Hippolyt

Handla Hippolyt

Sidan är under uppbyggnad, vi fyller på allteftersom.


Det som visas nedan är ett urval av St hippolyts sortiment som vi har hemma på lager i butiken. 
Om det är ett speciellt foder eller tillskott du saknar här och vill att vi tar hem gör vi gärna det på beställning.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss eller besöka oss i butiken.